heyy babe , im owner (: just call me eyqa for short . sixteen ;D TAKEN

BOYFRIEND ♥


biee , im yours and you are mines k ? 14/06 ilovveyou sweetheartt

Monday, 11 July 2011


Muhamad Haniff Marzuki , thanks a lot ;)
akhirnye dapat meet b harini , dah bape hari dah tak meet . rindu gila baben :>
thanks b coz teman sayang harini . dari pagi sampai tengah hari , sumpah penat . tapi happy coz sayang sentiase dengan b . thanks a lot b . btw , lepas balek meet sayang rindu gila b . rase taknak lepas kan b balek je :') iloveyousomuchhhh :-*
b , sayang nak mintak maaf if tadi sayang buat b marah . takde niat nak buat b macam tuh .
sorry harini meet b sayang lebih kan kawan dari b tapi hmm faham faham lah perangai farina tuh . btw sayang mintak maaf sangat sangat . hmm , sayang hope b maafkan sayang . btw , harini sayang happy gilaa dengan b . b sayang taknak kiteh gadoh gadoh hmm and sayang taknak kiteh 'B' . dalam hati sayang , sayang cume nak hidup dengan b je . btw thanks a lot pasal harini :')
btw imysm b , iny and ily :-* kbai 

No comments:

Post a Comment