heyy babe , im owner (: just call me eyqa for short . sixteen ;D TAKEN

BOYFRIEND ♥


biee , im yours and you are mines k ? 14/06 ilovveyou sweetheartt

Monday, 15 August 2011

Hangout 13 August 2011 .

Happy ouhh keluar dengan budak classmate yang satu kepala dengan aku , whoahhh :)
Fad'z kata nak keluar lagi nanti , InsyaALLAH kalau jadi .
Btw , time keluar mesti snap kan . Tak sah if tak snap . So , nea gambar aku dengan MHM <3
Attention : Kita orang tak sweeeeeet macam couple lain , terimakasih :)
                                                                                  




Nea jea gambar aku dengan dea . Haaa , biase je kan gambar kitaorang :)
Btw , thanks ye b happy kan sayang haritu . Sayang takkan lupeeee .
IloveyousomuchhMuhamadHaniffMarzuki 

Sunday, 14 August 2011

Today genap 2bulan ♥

Semalam hang dengan kengkawan , lepas berbuke aku meet bf aku at McD sungeiwang . Sumpah aku rindu kau b . Dah bape hari kiteh tak meet kan . Last last dapat meet jugak semalam . Then time nak balik aku bagi present kat dea . Present tuh aku bagi coz harini kiteh orang genap 2bulan . Kau simpan leklok tao b . Button kiteh satu dah takde :'( . Aku ingattttttt . Fine lah nak buat macamane kan . Hmm btw thanks terima hadiah yang tak seberape dari sayang tao . Thanks jugak coz tahan dengan atittude sayang selama 2bulan kita bersama . Kiteh banyak gadoh kan :') . Hmm b thanks tao about yesterday . Sayang happy dapat hang dengan b . Iloveyousomuchhhhhhhh Muhamad Haniff Marzuki <3

p/s : Hope kiteh kekal lame ye b . Sayang rindu b . Rindu sangat sangat . 
       Sayang sayang kan b tao . Iloveyousomuchuntildie ♥
       Sorry again pasal hadiah . Sayang hope b suke . Sayang beli wane favourite kiteh :)
       Sorry coz hadiah tu tak seberape . Btw b ineedyouinmylife ♥

Wednesday, 10 August 2011

Biyyyyyy :(

Biyy , thanks coz masehh terima sayang lagi and masehh tahan dengan perangai sayang . Thanks a lot biyy . Sayang akan try berubah untuk biyy . Btw sorry k banyak buat masalah kat biyy . Sayang nak biyy tahu even kiteh gadohh , sayang tetap sayang biyy . Biyy lahh segala-galanya bagi sayang . Biyy jugak lah yang sempurnakan hidup sayang and biyy jugak lah yang selalu menyinari hidup sayang . Thanks biyy . Iloveyousomuchhh . Biyy , sayang sayang kan biyy :*
MHM : Every second i with you , i get a full happiness that i never get from other guys . For me you are very special biyy . and i already promise to myself that you will be my last boyfriend . Iloveyouuuuuu MHM 

Friday, 5 August 2011

Happyyyyyyyy with you b ♥

Dah lame aku tak meet kau kan b , akhirnye semalam kiteh meet jugak kan . 
Dapat aku lepas kan rindu even taklame meet semalam . Aku happy b . Aku happy dapat tengok muke kachak kau tuh . Wahhhh , sukeeeeee kau kan :)
Btw , aku rindu kau lagi doh . Rase sekejap je meet semalam kan . Time otw balik aku asyik ingat kan kau . Aku rinduuuuuu kau . Padahal baru je meet kan . Hmmm aku sayang kau sangat sangat dohh . Thanks lah buat aku happy semalam meet kau . B , aku perlukan kau dalam hidup aku tao . Aku sayang kau , kau tahu tak ? #Btw , SI sayanggggggggg MH sangat sangat , SI rinduu MH and SI perlukan MH . MH selalu menyinari hidup SI . MH lah sempurnakan hidup SI , if MH takdee . Hidup SI tak sempurna . Thankyou B