heyy babe , im owner (: just call me eyqa for short . sixteen ;D TAKEN

BOYFRIEND ♥


biee , im yours and you are mines k ? 14/06 ilovveyou sweetheartt

Friday, 5 August 2011

Happyyyyyyyy with you b ♥

Dah lame aku tak meet kau kan b , akhirnye semalam kiteh meet jugak kan . 
Dapat aku lepas kan rindu even taklame meet semalam . Aku happy b . Aku happy dapat tengok muke kachak kau tuh . Wahhhh , sukeeeeee kau kan :)
Btw , aku rindu kau lagi doh . Rase sekejap je meet semalam kan . Time otw balik aku asyik ingat kan kau . Aku rinduuuuuu kau . Padahal baru je meet kan . Hmmm aku sayang kau sangat sangat dohh . Thanks lah buat aku happy semalam meet kau . B , aku perlukan kau dalam hidup aku tao . Aku sayang kau , kau tahu tak ? #Btw , SI sayanggggggggg MH sangat sangat , SI rinduu MH and SI perlukan MH . MH selalu menyinari hidup SI . MH lah sempurnakan hidup SI , if MH takdee . Hidup SI tak sempurna . Thankyou B 

No comments:

Post a Comment