heyy babe , im owner (: just call me eyqa for short . sixteen ;D TAKEN

BOYFRIEND ♥


biee , im yours and you are mines k ? 14/06 ilovveyou sweetheartt

Sunday, 14 August 2011

Today genap 2bulan ♥

Semalam hang dengan kengkawan , lepas berbuke aku meet bf aku at McD sungeiwang . Sumpah aku rindu kau b . Dah bape hari kiteh tak meet kan . Last last dapat meet jugak semalam . Then time nak balik aku bagi present kat dea . Present tuh aku bagi coz harini kiteh orang genap 2bulan . Kau simpan leklok tao b . Button kiteh satu dah takde :'( . Aku ingattttttt . Fine lah nak buat macamane kan . Hmm btw thanks terima hadiah yang tak seberape dari sayang tao . Thanks jugak coz tahan dengan atittude sayang selama 2bulan kita bersama . Kiteh banyak gadoh kan :') . Hmm b thanks tao about yesterday . Sayang happy dapat hang dengan b . Iloveyousomuchhhhhhhh Muhamad Haniff Marzuki <3

p/s : Hope kiteh kekal lame ye b . Sayang rindu b . Rindu sangat sangat . 
       Sayang sayang kan b tao . Iloveyousomuchuntildie ♥
       Sorry again pasal hadiah . Sayang hope b suke . Sayang beli wane favourite kiteh :)
       Sorry coz hadiah tu tak seberape . Btw b ineedyouinmylife ♥

No comments:

Post a Comment