heyy babe , im owner (: just call me eyqa for short . sixteen ;D TAKEN

BOYFRIEND ♥


biee , im yours and you are mines k ? 14/06 ilovveyou sweetheartt

Friday, 15 July 2011

Muhamad Haniff Marzuki :'(

B , sorry pasal semalam . Sayang tak reply text and tak angkat phone bile b call coz sayang dah tido . Hmm sayang maafkan b pasal semalam . Btw , sayang tak rase menyesal langsung couple dengan b . Sayang happy lagi ade lah . B dahlah sayang taknak kiteh macam ni , sayang nak kiteh happy . Sayang rinduuuu b :'<
B ingat lah sayang takpernah rase menyesal couple dengan b coz sayang sayang b gilaa baben . B cinta mati sayang . Ingatlah kata kata sayang ni . Tapii kenape dengan semalam ? Kenape b cakap b sedih , b kecewe kan sayang , b cakap sayang dah fedap dengan b . Hmmm semua tuh takde langsung sayang rase . Btw sayang lagi lagi lagi taknak kehilangan b . Macam b cakap kalau boleh sayang pun nak hidup dengan b sampai nafas sayang dah takde :'< . B sayangggggg rindu b sangat sangat . Now sayang tak marah b dah . Sayang takut kehilangan b . Sayang takut b ....... hmmmm . B dahlah b jangan fikir bukan bukan k . Sayang nak kiteh sama sama happy . Kalau macam ni jadi selalu , hubungan kiteh hmm entah lah kan . Btw iloveyousomuchhhhhhh , kbai imissyou 


Awak ,kita sayang awak yang teramat sangat . walaupun kita marah awak tapi tak bermakna hati kita nak marah sampai bebila . kita nak awak tau yang kita taknak hubungan ni rosak ,kita taknak bertukar hati walaupun sakithati . kita perlukan awak bagaimana kita perlukan keluarga kita . kita harap awak buat lebih dari apa yang kita buat k . kita pegang janji & kita janji hanya awak satunya dalam hati & dunia kita Muhamad Haniff Marzuki . Iloveyousomuch b   

No comments:

Post a Comment