heyy babe , im owner (: just call me eyqa for short . sixteen ;D TAKEN

BOYFRIEND ♥


biee , im yours and you are mines k ? 14/06 ilovveyou sweetheartt

Tuesday, 19 July 2011

pleaseeeeeee (!)

--->Iloveyou<---
Muhamad Haniff Marzuki , if dah bosan dengan perangai sayang TOLONG cakappppppp tao . 
Jangan pendam kat hati , nanti hati b yang sakit . If dah taksuke or tak sayang pun TOLONG cakapppppp . 
Memangggggggg , sayang memang banyakkkk buat salah dekat b  and sayang memang selalu buat b cepat bosan dengan sayang kan . Hmmm now jujur je tao if taksuke pape pasal sayang . Hmm btw ingat lah EVEN b buat sayang marah pun , sayang tetap sayang b and sayang taknak kehilangan b . Sayang perlukan b dalam kehidupan sayang . Mungkin if b takde hidup sayang takkan sempurne . Thankssssss b coz terime sayang jadi sebahagian dari hidup b . Thanks again 

No comments:

Post a Comment