heyy babe , im owner (: just call me eyqa for short . sixteen ;D TAKEN

BOYFRIEND ♥


biee , im yours and you are mines k ? 14/06 ilovveyou sweetheartt

Sunday, 31 July 2011

Rinduuuuuuuuuuuuuu ♥

Sorry dah lame tak update blog . Tatahu nak story pasal ape lagii . 
Hmm btw now aku nak story pasal si dia . Now , aku rinduuuuuuu kau b . 
Dah puase dah sekarang . Kita dah takboleh meet macam dulu kan b . 
Sayang rinduuuuuuu b sangat sangat tahu . Hmmm :(
Hmm if sayang rindu b , sayang akan dengar lagu 'Aku Ada Karena Kau Ada and Sudah Cukup' .
Hmm sumpah lagu tuh best b . Dengar lagu tu sayang mesti ingat b . 
B , sayang nak cakabb nea . Tolongggggg jangan sakitkan hati sayang . Sayang sayang sangat sangat dekat b .
B tolong jangan hancurkan hati sayang , tolonggggg jangan jadi macam kawan kawan b tu . Sumpah sayang taksuke . Ingat , sayang rinduuuuu b . Kbai 

No comments:

Post a Comment