heyy babe , im owner (: just call me eyqa for short . sixteen ;D TAKEN

BOYFRIEND ♥


biee , im yours and you are mines k ? 14/06 ilovveyou sweetheartt

Thursday, 14 July 2011

Thanks b :>

Thanks b coz janji dengan sayang macam macam . Tapi sayang hope b tunaikan lah ape yang b cakap dekat sayang . And sayang hope ape yang b cakap semua tuh b akan lakukan demi sayang . Btw kenape tadi sayang asyik fikir bende yang b cakap tadi ?? Kenape ehh ?? Haihh pening dengan otak ni . Selalu fikir bukan bukan . Hmm macam ni lah orang tak kuat iman kan :'>
B , kenape taye sayang dah bosan ke dengan b ? Hmm sayang dah taktahu nak cakap ape if b fikir macam tuh . Sedih doh , seolah olah b takpercaye kan sayang . Sayang dah cakap kan yang sayang suke sangat dapat hidup dengan b . Hmmmmm :'< biyyyyyyyyyyyyy
Haihhhhhhhh -.- B kenape suke fikir macam tuh hahh ?? Ke b yang taksuke hidup dengan sayang ?? Hmmm pening ahhh . Selalu post blog cerita macam ni je . Takde pun story yang menggembirakan . Macam mane nak story macam tuh , b sendiri takpercaye sayang , hmmmmmmmm :|
Tapiiiiiiii lepas b bace blog ni selalu b cakap yang b percaye sayang and b selalu mintak maaf . Ape semua tuh b ?? Tapi semua ni bukan salah b pun . Dahlah b , past is past kbai  

No comments:

Post a Comment